Pep Bou

Pep Bou és el nom artístic de Josep Bou i Gravia, és un actor de teatre i mim català. Inicià la seva trajectòria teatral la segona meitat dels anys setanta i arribà a fundar diverses companyies fins que, el 1982, començà a actuar en solitari amb el teatre de les bombolles de sabó.

D’ell, el poeta Joan Brossa va dir:  Pep Bou és un mim excel·lent que té els braços prou llargs per a assolir el blau de la llunyania. Ha triomfat amb les bombolles, flors de l’aire, onades impossibles per a l’aigua mateixa. Aquesta poètica de les bombolles de sabó, equivalents a les paraules, és obra del seu enginy. On dimoni podem inscriure aquest espectacle insòlit? No es tracta tant de la màgia operativa com de poetitzar l’efectivitat del joc de les bombolles.

Esdeveniments en els que participa

5 d'abril de 2019
Teatre Olímpia d'Oliva

Festival de Poesia

El divendres 5 d’abril el Teatre Olímpia d’Oliva acollirà una nova edició de la Poefesta. Ens acompanyaran Manuel Rivas (A Coruña, 1957), Gerard Quintana (Girona, 1964), Berta Piñán (Cañu, Astúries, 1963), Enric Sòria (Oliva, 1958), Claudio Pozzani (Gènova, 1961) i Maria Sevilla (Badalona, 1990). A més, comptarem amb l’actor Héctor Alterio acompanyat per José Luis […]

Organitza: