Coneix Oliva

Natura

Gastro-
nomia

Patri-
moni

Museus

Aprofita que véns a la Poefesta per descobrir una de les poblacions més importants de la Safor. Amb més de 26.000 habitants, és la segona pel tamany del terme municipal i en volum de població. Platja i muntanya a només 1 hora de la ciutat de València.

Natura

Més de 8 kilòmetres de platges a la Mediterrània, algunes d’elles encara verges. Gaudir de les dunes, les vistes i el paisatge tranquil és tot un luxe.

El Parc Natural de la Marjarl Pego-Oliva, una antiga albufera, es troba entre les serres de Mostalla, Migdia i Segària. Descobreix-lo al Centre d’Interpretació.

La Font Salada és el lloc perfecte per als qui no s’acosten a la platja. Una alternativa diferent on prendre un bany.

Gastronomia

La dieta mediterrània en tot el seu esplendor. Coques de dacsa o “Coques a la calfó”, pebreres farcides o figatells. No et quedes només amb la paella!

Patrimoni

Pots passejar per la ciutat i fer-te compte de la seua història. A més, el castell de Santa Anna està declarat Bé d’Interès Cultural. Construït a finals del XVI, va complir funcions de defensa i vigilància fins al XVII.

Museus

Visiteu els museus d’Oliva! El Museu Casa Mayans (subseu del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat), el Museu Etnològic i Biblioteca o el Museu arqueològic. Oliva és molt més que platja 😉

Organitza: