David Ymbernon

Perquè la poesia és l’alta cuina de la literatura us proposem un atractiu espectacle on la poesia i la gastronomia s’uneixen.

Als sis anys, l’artista David Ymbernon és atropellat per un camió de patates Rosdor en un carrer d’Igualada. Es tracta del primer cop d’una llarga llista de vegades que visita un hospital. Una d’aquestes ho fa per beure’s una poció que prepara acuradament en un got on posa oli, pasta de dents, vinagre, sal, pintura i Avecrem. Tot això era un indici del que passaria anys més tard amb l’acció Bona Cuina, espectacle que va meréixer el Premi Nacional d’Accions Artístiques l’any 1999, titulat posteriorment Poesia Visual Culinària. Aquesta consisteix en cuinar un plat on els aliments utilitzats no tenen relació entre el continent i el contingut. Així, per exemple, d’un ou, en surt enciam, d’un plàtan, una botifarra, etc.

Esdeveniments en els que participa

30 de març de 2007
Teatre Olímpia d'Oliva
5 d'abril de 2014
Restaurant Ca Fran

Poetoli

Sopar literari amb maridatge Tot Oli, l’oli mestre de Vicent Todolí. Des de la Vall de Gallinera, el paradís botànic de Todolí, ens visitarà aquest oli que serà el protagonista d’un sopar on ens acompanyaran i participaran personatges ben especials: Vicent Todolí, exordio. Josep Antoni Gisbert, l’arqueòleg presenta De la dolçor del sucre al past […]

Organitza: