Héctor Alterio

Interpretar León Felipe ha estat, des de sempre, un desig personal d’Héctor Alterio (Buenos Aires, 1929). Per això, l’espectacle Como hace 3000 años ens proposa un passeig basat en una selecció de poemes amb els que l’actor argentí s’identifica plenament donant vida als textos.  

Amb l’acompanyament de composicions de Piazzola, Turina, Rodrigo i del mateix José Luis Merlín (Buenos Aires, 1952), la tria de textos són la coincidència dels sentiments comuns entre els autors i l’intèrpret, gràcies a l’alta implicació emocional d’Alterio en aquest espectacle on destaca especialment la presència de Felipe per la vella admiració de l’actor per aquest poeta maleït, venerat i alhora oblidat, que té infinitats de retrets a la humanitat. 

Esdeveniments en els que participa

5 d'abril de 2019
Teatre Olímpia d'Oliva

Festival de Poesia

El divendres 5 d’abril el Teatre Olímpia d’Oliva acollirà una nova edició de la Poefesta. Ens acompanyaran Manuel Rivas (A Coruña, 1957), Gerard Quintana (Girona, 1964), Berta Piñán (Cañu, Astúries, 1963), Enric Sòria (Oliva, 1958), Claudio Pozzani (Gènova, 1961) i Maria Sevilla (Badalona, 1990). A més, comptarem amb l’actor Héctor Alterio acompanyat per José Luis […]

Organitza: