Àlex Pallí

Àlex Pallí (Sant Feliu de Guíxols, 1972) és artista plàstic. Des de 1994, ha realitzat vuitanta exposicions individuals i col·lectives tant en l’àmbit nacional com internacional. Ha exposat a diverses galeries de Barcelona, Madrid, París o Londres, i ha participat en fires d’art contemporani com Arco (Madrid), Arte Fiera (Bolonya), Art-expo, SWAB (Barcelona) i ArtBo (Bogotà).

El 2009, va fundar amb un grup d’artistes el col·lectiu Nubolâris, amb el qual intervenen activament en la creació i organització d’esdeveniments culturals. Actualment treballa a la N2 Galeria a Barcelona.

Les seues escenografies són tota una experiència sensorial. Llum, colors, moviment, formes, textures i contrastos es combinen en un joc visual molt dinàmic, efectista i sorprenent.

 

Esdeveniments en els que participa

29 d'abril de 2016
Teatre Olímpia d'Oliva

Festival

Una nova edició del festival al Teatre Olímpia. En esta ocasió ens acompanyaran Marta Petreu (Cluj, Romania, 1955), Francesc Parcerisas (Begues, 1944), Josep Lluís Aguiló (Manacor, 1967), Ivan Brull (València, 1978), M. Ana Diz (Buenos Aires, 1942), Ester Xargay (Sant Feliu de Guíxols, 1960), Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984), Gràcia Jiménez (La Arena, […]

Organitza: