Avís legal

Àngels Gregori, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la socitat de la informació i de comerç electrònic, informa que: és una persona física i que la seua adreça de correu electrònic per aquest lloc a la xarxa és info@poefesta.com

La responsable informa que el lloc web poefesta.com, la pàgina de Facebook i el canal de Twitter tenen com objectiu facilitar al públic general el coneixement de les activitats del Festival de Poesia d’Oliva.

De conformitat amb la Llei Orgàniz 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels usuaris d’aquest lloc web.

L’organització del Festival de Poesia d’Oliva no es fa responsable en cap moment de l’ús que es puga fer fel contingut d’aquest lloc web per tercers, així com dels comentaris i opinions que els participants facen públiques en el festival i les seues activitats paral·leles.

L’organització es reseva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense preavís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al seu web, la seua presentació o el programa. No es garanteix en cap cas la inexistència d’errors en el contingut del lloc web o la seua presentació o accès, tot i que es treballarà sempre per evitar els errors i actualitzar la informació. De la mateixa manera, el Festival de Poesia d’Oliva no assumeix cap responsabilitat en els continguts dels enllaços a tercers als que es fa referència en aquest lloc web.

Organitza: