Àlex Pallí

Àlex Pallí (Sant Feliu de Guíxols, 1972) és artista plàstic. Des de 1994, ha realitzat vuitanta exposicions individuals i col·lectives tant en l’àmbit nacional com internacional. El 2003 fou escollit per a l’exposició 4 talents catalans a Paris (Maison du Catalogne, París). Ha exposat a diverses galeries de Barcelona, Madrid, Bolonya, París o Londres. Ha participat en fires d’art contemporani com Arco (Madrid), Arte Fiera (Bolonya), Art-expo, SWAB (Barcelona) i ArtBo (Bogotà).

L’any 2009 va fundar amb un grup d’artistes el col·lectiu Nubolâris, amb el qual intervenen activament en la creació i organització d’esdeveniments culturals. Actualment treballa amb la N2 Galeria a Barcelona.

Les seues escenografies són tota una experiència sensorial i una explosió de sensacions. Llum, colors, moviment, formes, textures i contrastos es combinen en un joc visual, quasi hipnòtic, que mai no deixa de sorprendre.

 

Esdeveniments en els que participa

20 de novembre de 2020
Centre Polivalent d'Oliva

XVI Festival de Poesia d’Oliva

La 16a Poefesta se celebrarà el divendres, dia 20 de novembre, garantint totes les mesures de seguretat. Per tal d’adaptar-nos, canviem d’ubicació, i es realitzarà al Centre Polivalent, amb un aforament limitat. Ens acompanyaran Anna Aguilar-Amat (Barcelona, 1962), Blanca Llum Vidal (Barcelona, 1986), Ben Clark (Eivissa, 1984), Adrià Targa (Tarragona, 1987), Susanna Lliberós (Vila-real, 1973), Fernando Delgado (Santa Cruz […]

Organitza: