Inici Festival de Poesia Àngels Gregori Agenda Rebre informació

 

Presentació

Poetes participants

Cartell

Catàleg

Video presentació

Video poema

Fotografies

Premsa

Col·laboradors

 

 

II Festival de Poesia d'Oliva

24 de març 2006

Teatre Olímpia d'Oliva a les 20:00 h

DES DE L’ATLÀNTIC FINS AL MEDITERRÀNI

Si era un luxe, el passat any, poder comptar amb la nòmina de poetes que ens acompanyaren en la primera edició de la Poefesta, enguany és un privilegi presentar als que encapçalen el cartell d’aquest II Festival de Poesia d’Oliva.

            Aquest any hem volgut reunir alguns dels millors poetes de la nostra literatura i, alhora, eixamplar les fronteres per tal d’oferir un petit tast de la millor poesia hispànica i gallega amb què comptem.

            Des de Montevideo a Barcelona, de Santiago de Compostel·la a Lleida i des de les Illes a Sant Feliu de Guíxols, les veus de Rafael Vallbona, Cristina Peri Rossi, Núria Martínez Vernis, Esther Zarraluki, María do Cebreiro, Carles Duarte, Enric Sòria, Biel Mesquida, Jaume Sisa, Carles Hac Mor, Ester Xargay, Josep Lluís Bonet, Ester Formosa i Adolfo Osta seran els protagonistes d’aquesta nova edició de la Poefesta de la Safor.

És una satisfacció presentar el cartell d’aquest II Festival de Poesia d’Oliva, haver-li donat continuïtat a aquest acte literari i anunciar la Poefesta d’enguany amb les excel·lents veus que ens acompanyaran per tal de celebrar aquesta festa de la poesia tan especial.

                                                                                             ÀNGELS GREGORI PARRA

 

POEFESTA