Inici Festival de Poesia Àngels Gregori Agenda Rebre informació

 

 

 

Presentació
Programació
El Tast POEFESTA
Per als més joves
V Festival de Poesia
Cartell
Fotografies / Video
Premsa
Col·laboradors

 

PER MOLTS ANYS, POEFESTA!

 

Cinc anys d’èxit en el Festival de Poesia d’Oliva és motiu de celebració. És per això que enguany la nostra cita amb la literatura comptarà amb unes veus de luxe.

Una de les propostes més interessants de la música dels darrers temps, Clara Andrés, encetarà l’espectacle. Des de Nova York ens arribarà la poeta Ana Diz, argentina de naixement i novaiorquina des de fa trenta anys. Berta Piñán, des de Cangas de Onis, ens portarà la millor veu de la poesia asturiana. Des de les terres de l’Ebre, l’Andreu Subirats, i la representació valenciana anirà a càrrec de Begonya Mezquita. També comptarem amb Puta Postguerra, una verbena de paraules sobre la vida i l’obra del nostre Josep Piera. Tot això, i una sorpresa afegida, configuraran el nostre cinquè Festival de Poesia.

Per als més joves hi haurà dins la programació de la Poefesta d’aquesta edició l’espectacle Els nens eutròfics. I perquè enguany és especial, hem preparat un acte d’alt voltatge el dia abans del Festival: el Tast de la Poefesta, una lectura de poemes i concert a càrrec d’alguns dels poetes que ens acompanyaran al Festival i dos dels grans noms de la música al nostre país: Marina Rossell i Roger Mas.

Una programació, doncs, que ens permetrà gaudir un any més d’aquesta festa de la paraula i de segur que ens farà celebrar molts més aniversaris de la Poefesta.

 

Àngels Gregori

Directora del Festiva

V Festival de Poesia d'Oliva

27 de març 2009

Teatre Olimpia d'Oliva

C/ Major 18, 46780 Oliva‎

962 850 520‎ 

Mapa

contacte: poefesta@yahoo.es