Àlex Pallí

Àlex Pallí (Sant Feliu de Guíxols, 1972) és artista plàstic. Des de 1994, ha realitzat vuitanta exposicions individuals i col·lectives tant en l’àmbit nacional com internacional. Ha exposat a diverses galeries de Barcelona, Madrid, París o Londres, i ha participat en fires d’art contemporani com Arco (Madrid), Arte Fiera (Bolonya), Art-expo, SWAB (Barcelona) i ArtBo (Bogotà).

El 2009, va fundar amb un grup d’artistes el col·lectiu Nubolâris, amb el qual intervenen activament en la creació i organització d’esdeveniments culturals. Actualment treballa a la N2 Galeria a Barcelona.

Les seues escenografies són tota una experiència sensorial. Llum, colors, moviment, formes, textures i contrastos es combinen en un joc visual molt dinàmic, efectista i sorprenent.

 

Esdeveniments en els que participa

16 d'octubre de 2021
Centre Polivalent d'Oliva

XVII Festival de Poesia d’Oliva

La 17a Poefesta se celebrarà el dissabte 16 d’octubre al Centre Polivalent, amb entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament, i garantint totes les mesures sanitàries. Ens acompanyaran Marc Granell (València, 1953), Luis García Montero (Granada, 1958), Gioconda Belli (Nicaragua, 1948), Teresa Colom (La Seu d’Urgell, 1973), Bernardo Atxaga (Asteasu, 1951), Esteve Plantada (Granollers, 1979) […]

Organitza: