Martirio & Raúl Rodríguez

Martirio ofereix amb el genial guitarrista Raúl Rodríguez un concert  en el qual recorreran les cançons que han format part de la seua vida artística, que amb els arranjaments de Raúl Rodríguez adquireixen una nova dimensió.
El coneixement musical i humà  dels artistes entre si, fan factible qualsevol tipus de sorpresa i emoció. L’enamorament de tots dos per la música popular, les seues arrels i la seua fusió fan que s’establisca un llenguatge propi partint de les seues composicions i versions de grans clàssics dels quals són deutors. El resultat és un pur moment únic, inèdit, pròxim i suggeridor, de complicitat i àmbit musical i poètic iberoamericà .
El repertori està basat en els discs que han gravat junts, portant grans cançons llatinoamericanes als sons flamencs tot introduint-hi composicions pròpies.
Del blues al flamenc, del bolero al tango, de la cobla al swing. En aquest to a vegades culte, altres, popular, sempre còmplice i heterogeni, que caracteritza la música de Martirio i que, amb la versatilitat instrumental de Raül, han aconseguit conquerir el públic, tant a Espanya com a Llatinoamèrica, en escenaris de tota í­ndole, des de Lope de Vega a Sevilla, fins als Jardins de Sabatini a Madrid, de l’Argentina a Xile, Mèxic o Colòmbia, i per descomptat  als més diversos festivals, teatres i places del nostre país.

Esdeveniments en els que participa

12 d'abril de 2024
Centre Polivalent d'Oliva

XIX Festival de Poesia d’Oliva

A les portes de celebrar dues dècades fent d’Oliva l’epicentre de la poesia, arriba una nova edició de la Poefesta! I tornem amb més força que mai, de la mà de Vicent Andrés Estellés i amb la presència de set dels poetes més importants del país provinents de diversos territoris que s’uneixen per celebrar aquesta […]

Organitza: