Un vermut amb Carme Morera & Tona Català

25 de març de 2017 12:00h
Llibreria Pàgina 3 d'Oliva

«Jo sóc Carme. Vaig nàixer a la ciutat de València el 9 del 9 del 99 amb 9 dits als peus. Des del primer moment mon pare i ma mare van intuir que jo seria diferent». Així comença A mi què em passa?, l’obra de Carme Morera i Tona Català  (i amb il·lustracions de Cristina Durán) que s’ha convertit en un dels llibres més exitosos i divertits dels darrers temps.

A través de les peripècies que passen cada dia en la vida de Carme, coneixerem les anècdotes d’una adolescent que té un bloc a Internet i explica el que li passa pel cap. Les històries més divertides esdevenen, una rere l’altra, veritables lliçons de superació.

Poques voltes la nostra literatura ha donat exemples de la barreja que Tona Català i Carme Morera han aconseguit en aquesta obra: descriure un personatge que ens recorda sovint a una excelsa combinació que va de l’agudesa de Manolito Gafotas a la tendresa d’El Petit Príncep.

L’acte serà presentat per Josep Nadal (cantant i component de La Gossa Sorda), Manolo Gil (director de Vincle Editorial) i les autores de l’obra.

Organitza: