Ben Clark

Ben Clark (Eivissa, 1984) és poeta i traductor. D’origen britànic i resident a Màlaga, esdevé un dels valors més ferms i prometedors de la poesia en llengua espanyola.

Ha publicat diversos poemaris com ara Los hijos de los hijos de la ira (XXI Premi de Poesia Hiperión, 2006), Los últimos perros de Shackleton (2013) o ¿Y por qué no lo hacemos en el suelo? (2020). Entre altres, ha traduït la Poesía completa d’Edward Thomas (2012) i la seua obra apareix en nombrosos reculls i antologies.

Tot just decretar-se l’estat d’alarma per la COVID-19, va llançar la iniciativa #coronaversos, que va omplir de poesia les xarxes socials.

 

AZUL DE METILENO

Si has nacido en el mar sabrás que no es azul.
Sabrás que el mar refleja el cielo y todos
tus dibujos del mar están mal hechos.
Si has crecido en el mar sabrás que el sexo
en la playa es incómodo y que todas
las películas mienten de algún modo.

Si llevaste a tus hijos a la orilla
sabrás que el mar da miedo
y que en verdad es negro y es profundo.

Y si viejo has mirado el mar, el mar
azul de metileno,
sabrás de los desahucios de la mente.
 

Azul. Azul profundo.
Reflejo del reflejo de un recuerdo.

Esdeveniments en els que participa

20 de novembre de 2020
Centre Polivalent d'Oliva

XVI Festival de Poesia d’Oliva

La 16a Poefesta se celebrarà el divendres, dia 20 de novembre, garantint totes les mesures de seguretat. Per tal d’adaptar-nos, canviem d’ubicació, i es realitzarà al Centre Polivalent, amb un aforament limitat. Ens acompanyaran Anna Aguilar-Amat (Barcelona, 1962), Blanca Llum Vidal (Barcelona, 1986), Ben Clark (Eivissa, 1984), Adrià Targa (Tarragona, 1987), Susanna Lliberós (Vila-real, 1973), Fernando Delgado (Santa Cruz […]

Organitza: