Carles Cano

Carles Cano (València, 1957) és escriptor, contacontes i poeta visual. Llicenciat en Filologia Catalana, ha exercit la docència en instituts durant més de vint anys i s’ha format en diversos oficis: mestre de ball, guionista i locutor de ràdio i televisió.

Amb més de seixanta llibres publicats des de principis dels anys 80, és considerat un dels més importants autors de literatura infantil en llengua catalana. El 1994, va rebre el Premi Lazarillo de creació literària per l’obra de teatre T’he agafat, Caputxeta; i el 2012, el Premi Carmesina per Set Blancaneus i un Nan. Un dels seus projectes més ambiciosos és Columbeta, l’illa del llibre, un món imaginari poblat per éssers estranys tals com els bromedraris, els peliculans o els cacadrils.

Ha realitzat exposicions de poesia visual i objectual, ha elaborat llibres de text i ha actuat com a narrador en nombrosos festivals internacionals.

 

ABRAÇADA

Un amic em va
fer un regal
amb una llaçada
de deu puntes
quan en l’espatla
em posà
les seus mans
ben juntes.

Esdeveniments en els que participa

15 d'octubre de 2021
Centres educatius d'Oliva

Poefesteta amb Carles Cano

Torna la Poefesta i, un any més, volem celebrar amb els xiquets i les xiquetes d’Oliva la Poefesteta. Des del Festival hem organitzat un espectacle per convidar les escoles d’Oliva a participar i gaudir de la poesia. Enguany serà el contacontes i poeta visual Carles Cano qui durant el mes d’octubre omplirà de versos les aules […]

Organitza: