Juan Cobos Wilkins

Juan Cobos Wilkins (Minas de Riotinto, 1957) és poeta i escriptor. Considerat un dels noms més destacats de la lírica espanyola, fou el creador de la Fundació Juan Ramón Jiménez i també el director de la Casa-Museu del poeta a Moguer. És crític de El País, en el suplement cultural Babelia. 

Alguns dels seus poemaris són La imaginación pervertida (Icaria, 1992), Escritura o paraíso (Calambur, 1998), A un dios desconocido (La voz de Huelva, 1999) o Biografía impura (Fundación José Manuel Lara, Vandalia de Poesía, 2009). Algunes de les seues novel·les han estat dutes a la gran pantalla. Recentment ha publicat Donde los ángeles se suicidan i acaba de ser guardonat amb el Premi Botón de Oro y Nácar de la Cultura. 

Esdeveniments en els que participa

20 d'abril de 2018
Teatre Olímpia d'Oliva

Festival de Poesia

El proper divendres 20 d’abril el Teatre Olímpia d’Oliva acollirà una nova edició de la poefesta. Ens acompanyaran Manuel Forcano (Barcelona,1968), Juan Cobos Wilkins (Minas de Riotinto, 1957), Xènia Dyakonova (Sant Petersburg, 1985), Josep Piera (La Drova, 1947), Paolo Agrati (Vimercate, 1974) i comptarem amb l’actuació musical de Maribel Quiñones, la gran cantant i artista […]

Organitza: