Rosanna Pastor

Rosanna Pastor (Alboraia, 1960) és actriu i directora audiovisual. Llicenciada en Art Dramàtic per l’ESAD de València, ha treballat en nombroses obres de teatre i en més de cinquanta produccions cinematogràfiques i televisives, nacionals i internacionals. El 1996, va guanyar un Premi Goya a la millor actriu revelació per la seua participació en Tierra y Libertad, de Ken Loach.

Va debutar en el camp de la direcció amb El quinto jinete (2013), pel·lícula homenatge a Vicent Blasco Ibáñez. Recentment, ha dirigit el rodatge de Francisco Brines. Los signos desvelados, un documental sobre la vida i l’obra del poeta.

Vinculada a les reivindicacions socials, territorials i lingüístiques, va ocupar un escó al Congrés dels Diputats entre 2016 i 2019. Forma part de l’Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals.

Esdeveniments en els que participa

16 d'octubre de 2021
Centre Polivalent d'Oliva

XVII Festival de Poesia d’Oliva

La 17a Poefesta se celebrarà el dissabte 16 d’octubre al Centre Polivalent, amb entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament, i garantint totes les mesures sanitàries. Ens acompanyaran Marc Granell (València, 1953), Luis García Montero (Granada, 1958), Gioconda Belli (Nicaragua, 1948), Teresa Colom (La Seu d’Urgell, 1973), Bernardo Atxaga (Asteasu, 1951), Esteve Plantada (Granollers, 1979) […]

Organitza: